HAYDAR BAŞ' IN GERÇEK HAYAT HİKAYESİ

1947 yılında, Trabzon Akçaabat’da doğdu.
İlk, orta, lise eğitimini Trabzon’da tamamladı.
1970 yılında, Kayseri Erciyes Yüksek ıslam Enstitüsü’nden mezun oldu
 
SAHTE PROFESÖR; 1995 yılında, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik ve Profesörlük ünvanlarının hepsini Azerbaycan Bakü Devlet Ünv’nden aldı (Bütün bunları kaç USD' ye satın aldığı, bu kariyeri elde etmek için Azerbaycan' da ne kadar ikamet ettiği bilinmiyor ???)

EVLENMESİNİN SINIRI OLMADI; İlk evliliğini 1969’ da yaptı. Daha sonra kaç kızla evlendiği, kaç tanesini boşadığı ve bütün evliliklerinden toplam kaç çocuğu olduğu tam olarak bilinmemektedir.



SAHTE ŞEYH; Kadiri şeyhi Hacı Mustafa Hayri Babanın Haydar Başı  tarikatten kovduğu söylenir. Hayri babanın halifeleri arasında haydar Başın adı geçmez.

 
Bilinen Halifeleri
1.         Zü’l-Cenâheyn, Şeyh Seyyid Abdullah Trabzonî (Demircioğlu)
2.         Şeyh Seyyid Mustafa Hayri
3.         Şeyh Niyazi Malatyevî
4.         Şeyh Mustafa Sivasî
5.         Şeyh Muhammed Salim Kemalî (merhum)
6.         Şeyh Abdulkerim Ercişî (merhum)
7.         Şeyh Hüseyin Malatyevî
8.         Şeyh Seyyid Mustafa Yaşar Göletderevî
9.         Şeyh Mustafa Karsî (Özgür)
Kaynak:
http://www.islamvetasavvuf.org/node/10493  http://www.mustafahayribaba.com/vasiyet.html

Hayri Baba’ nın 1979’da vefatından sonra, 12 Eylül 1980 Harekatının akabinde Kadiri Tarikatı’ndan şeyhliğini ilan eden 8 kişiden biri oldu. 
1995 tarihinde DYP’den Orman Bakanlığı Müsteşarlığı’na atandı.
 
ULUSALCIDIR; 28 şubat sürecinden bu yana; derin devletin yönlendirmesiyle Ulusalcı cephenin içinde yer almakta ve ulusalcıların amacına hizmet etmektedir.
 

PATRON BABA; Müritlerinden topladığı paralarla kurulan, SENTEKS A.ş., BAşÇELİK, ÖZEL MELTEM HASTANELERİ, ÖZEL MELTEM OKULLARI, MELPA A.ş’den oluşan şirketler grubunun tüm gelirleri Haydar BAş’ın eline geçmekte, istediği gibi tasarrufta bulunmaktadır.
 
MEDYA PATRONU; Yine müritlerinden topladığı paralarla kurulan Meltem TV ve Yeni Mesaj Gazetesi, onun gayesine hizmet etmektedir.
 

HEZİMETE UğRAYAN PARTİ BAşKANI; 2001 tarihinde kurulan Bağımsız Türkiye Partisi’ nin Genel Başkanı oldu. KATILDIğI İLK SEÇİMDE; BİNDE 48 OY ALDI !

12 Haziran 2011 seçimlerinde DP nin altında bursa adayı oalrak girdi. Önceki seçimlerde %5.4 olan DP 12 Haziran 2011 seçimlerinde %0.8 oy alabildi.
12 Haziran 2011 seçimlerinde oy verdiği sandıktan DP ye bir oybile çıkmaması “Haydar Baş eğer kendi partisine oy vermediyse kime oy verdi” şeklinde akıllarda soru işaretleri bıraktı.







 

1 yorum:

  1. Allah her amelin hakkını elbette layıkıyla verecektir, bu millete hizmet edene de, köstek olana da. Asıl hayat, azabın ve sefanın sonsuz olacağı, tüm çirkinliklerden ve iftiralardan pişman olacağımız ahiret yurdudur.

    YanıtlaSil